Wheelybug_Bee

Wheelybugs

 

    

 

!
3-5 dagen

Set van 2 zwenkwielen

Zwenkwielen incl as

 De wielen kun je met sleutel 13 losdraaien en vervangen, compleet met stalen pen. Let op, de body komt ook los als je ze alle 4 tegelijk losdraait. Je kunt ook alleen het zwarte wielstel verwijderen mbv een klauwhamer. Wip het wielstel eraf door de klauw van de hamer er onder te zetten. Voor het plaatsen druk je stevig op het wielstel tot je een klik hoort.  Vervang altijd twee wielen per kant om zo hoogteverschillen te compenseren. Zie de extra afbeeldingen in het plaatje rechtsboven.

3-5 dagen

Nieuwe body Wheelybug

Is je oude Wheelybug niet mooi meer en gun je hem een tweede leven. Hier kun je een nieuwe body bestellen voor de kleine modellen.  De body kun je eenvoudig wisselen dmv het losdraaien van de wielen met sleutel 13.De body wip je er dan zo af en kun je of zelf nieuw bekleden of vervangen door deze nieuwe. Bij de montage eerst alle wielen weer in de gaten steken, licht aandraaien en dan kruislings vast aandraaien. Grote modellen tegen een meerprijs van €5.-
3-5 dagen

Nieuwe bekleding voor Wheelybug

Deze losse hoes kunt u zelf monteren mbv een stevige nietmachine of tacker aan de onderzijde van de oude body. Eerst met sleutel 13 de wielen losdraaien, dan de body verwijderen en daar de stof af halen. Nieuwe stof aanbrengen en vastnieten.