logo blauw

voorwaarden

 


 

Algemene Voorwaarden webshop Co & Co bv

 

De verkoop van een artikel komt tot stand na aanvaarding van een bestelling en de bevestiging via de e-mail.

- Garantie

Op de door ons geleverde artikelen krijgt u een jaar garantie. De garantie geldt niet voor slijtagedelen zoals wielen en banden, tenzij deze defect raken( breuk) door normaal gebruik. De garantie geldt alleen voor gebreken ontstaan door normaal gebruik


 - betaling

De afnemer kan bij Co & Co bv op drie manieren betalen, te weten:- vooruit betalen via  ideal   Zodra de betaling binnen is worden de door u bestelde artikelen binnen 2-3 dagen verzonden.

- Vooruitbetalen via bankieren, Zodra de betaling binnen is worden de door u bestelde artikelen binnen 2-3 dagen verzonden.

- Bij ons geregistreerde bedrijven kunnen op rekening kopen, niet voor particulieren


De op de website vermelde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

- levering

De levertijd van de onderdelen is ca 4-6 dagen. De pakketten zullen worden verzonden door TPG Post of DPD. De levering geschiedt geheel voor eigen risico van de klant op de dag nadat de artikelen door Co & Co zijn verstuurd. .

Bij verkeerde leveringen vragen wij u contact op te nemen met ons zodat wij u alsnog van dienst kunnen zijn

Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben dan 14 dagen, zal dit per e-mail medegedeeld worden.  Indien de levertijd langer is dan 30 dagen heeft de afnemer het recht de overeenkomst zonder opgaaf te annuleren. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.


Verzending:

Voor transport binnen Nederland , Duitsland en België  brengen wij verzendkosten in rekening. De verzendkosten zijn variabel van €2,25 tot € 6,75. Voor het bevestigen van de order krijgt u de kosten te zien. Voor verzending naar Belgie of duitsland wordt € 10.-  in rekening gebracht.

De levertijd is ca 2-5 dagen 

-retouren

Na ontvangst van de door de afnemer bestelde artikelen heeft de afnemer het recht om de bestelde artikelen, of een deel hiervan, zonder reden van opgaaf binnen 7 werkdagen na ontvangstdatum, retour te zenden. Dit is alleen mogelijk wanneer u vooraf een e-mail stuurt naar pim@coandco.nl Na ontvangst van de retourzending zal het orderbedrag teruggestort worden op de bank/girorekening van de afnemer. Eventuele verzendkosten zijn voor rekening van de afnemer, tenzij anders overeengekomen met Co & Co

De artikelen dienen bij retournering in hun originele verpakking en intact, bij Co&Co aan te komen.

 - aanbiedingen

Alle in onze webwinkel en elders vermelde aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

 - tevredenheidsgarantie

Mocht u na ontvangst van het artikel niet tevreden zijn of hebt uw vragen omtrent een artikel, kunt u een e-mail sturen naar pim@coandco.nl contact op nemen via 0623527450

 - beëindiging

Co & Co kan zonder opgaaf van reden een order beëindigen of een afnemer weigeren. Dit zal per e-mail aan de afnemer medegedeeld worden.

 - aansprakelijkheid

Co & Co is niet verantwoordelijk voor fouten op de website waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs worden aangepast.

Het contract is onderworpen aan het Nederlandse recht. Co & Co is niet verantwoordelijk voor schade die het resultaat zijn van verkeerd gebruik van de producten. In geval van geschil wordt de afnemer verzocht zich tot Co& Co te wenden teneinde een er gezamenlijk uit te komen