Laatste nieuws

Trybike steel White is de nieuwe kleur voor 2020

De Trybike all black gaat plaatsmaken voor deze hippe witte Trybike.

Verkrijgbaar als tweewieler of met trikekit als driewieler. Zo houden we 4 vintage fietsen met creme wielen en 2 fietsen, grijs en wit, met zwarte wielen.

Spielwarenmesse Neurenberg

Tijdens de Spielwarenmesse in Neurenberg introduceren wij een aantal nieuwe kleuren Trybike Steel. De spielwarenmesse is van 30 januari t/m 3 febr en wij staan in hal 3-c44. Wij heten je daar van harte welkom om als eerste de nieuwe kleuren scherp te zien. 

Nieuwe Wheelybug, Hond en Leeuw

Eindelijk hebben we naast de Egel en Panda nu ook een schattig hondje en een lieve leeuw in het assortiment. Hij ligt al bij ons in het magazijn, dus vraag er naar bij je dealer. Ook verkrijgbaar als losse hoes om je Panda in bijvoorbeeld een Leeuw te veranderen.

Trybike Steel winnaar van de Baby Innovation Award 2018

22 februari hebben wij tijdens de 9 maandenbeurs de Award in ontvangst mogen nemen. Met name het feit dat de fiets zo lang bruikbaar is in combinatie met zijn looks en jullie massale steun hebben ons deze Award gebracht. En daar zijn wij trots op

Winterfoto’s Trybike

Het is winter en daar horen natuurlijk ook winterfoto’s bij van de Trybike.

Trybike Steel genomineerd voor de Baby Innovation Award

Zojuist hebben wij vernomen dat de Trybike Steel is genomineerd voor de Baby Innovation Award.  Bijgaand een stukje van de website van de organisatie achter de award:

De genomineerden voor de Baby Innovation Award 2018 zijn bekend. Uit de 52 inzendingen verdeeld over 6 categorieën heeft de vakjury hun keuze gemaakt. De jury bestond dit jaar uit deskundigen van TNO, de Consumentenbond, VeiligheidNL, een ontwerpbureau, een mediaspecialist, persbureau, en een deskundige uit de retail.

Hoe nu verder?

De vakjury heeft nu genomineerd en ook punten gegeven aan de nominaties. midden januari volgt de mama jurydag in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. En dan kan vanaf december tot en met januari nog online gestemd worden door consumenten. Deze drie scores bepalen samen de uiteindelijke winnaars. Alle genomineerde en winnende producten zullen op de Negenmaandenbeurs te zien zijn

Wij zijn erg trots om te zien dat ons eigen product nu ook de waardering ontvangt, die ons al 4 keer eerder ten deel is gevallen met producten die wij importeren.  Wij houden je op de hoogte over de verdere ontwikkelingen. 

Via deze link kun je stemmen op alle producten die genomineerd zijn en maak je kans om een van je keuzes te winnen.

 

Nieuw in het assortiment, Straws and Connectors

Vanaf heden leveren wij Straws and Connectors aan de leukste speelgoedwinkels in de Benelux.

Met straws en connectors bouw je de mooiste dingen , groot of klein. De doos bestaat uit 230 “rietjes” en verbindingstukjes.

Trybike steel op voorraad

Vanaf 4 April verwachten wij de Trybike Steel in zilver en matzwart in de winkels te hebben.

De driewieler komt op €119.95 en is de enige metalen loopdriewieler op de markt die je kunt ombouwen naar loopfiets. Eind december komen we ook nog met

een vintage lijn in rood en groen van de Trybike steel

Vakbeurzen

Wij  staan het voorjaar op de volgende vakbeurzen :

  • Trademart Utrecht met een permanente stand op de vijfde etage, nr B260
  • Market by Kleine fabriek op 8-9 januari, stand 288
  • Spielwarenmesse Nurnberg in hal 3, stand c44

Wij verwelkomen onze dealers graag op een van deze beurzen. Uiteraard komen wij ook op verzoek graag bij je langs in de winkel.

Voorraad Trybike

Wij verwachten een nieuwe voorraad Trybike wood op 10-10-2017. Op dit moment is er bij een aantal stenen winkels nog voorraad. Mocht u het niet kunnen vinden, dan kunt u ons mailen en helpen wij u zoeken.