Trybike Steel genomineerd voor de Baby Innovation Award

Zojuist hebben wij vernomen dat de Trybike Steel is genomineerd voor de Baby Innovation Award.  Bijgaand een stukje van de website van de organisatie achter de award:

De genomineerden voor de Baby Innovation Award 2018 zijn bekend. Uit de 52 inzendingen verdeeld over 6 categorie├źn heeft de vakjury hun keuze gemaakt. De jury bestond dit jaar uit deskundigen van TNO, de Consumentenbond, VeiligheidNL, een ontwerpbureau, een mediaspecialist, persbureau, en een deskundige uit de retail.

Hoe nu verder?

De vakjury heeft nu genomineerd en ook punten gegeven aan de nominaties. midden januari volgt de mama jurydag in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. En dan kan vanaf december tot en met januari nog online gestemd worden door consumenten. Deze drie scores bepalen samen de uiteindelijke winnaars. Alle genomineerde en winnende producten zullen op de Negenmaandenbeurs te zien zijn

Wij zijn erg trots om te zien dat ons eigen product nu ook de waardering ontvangt, die ons al 4 keer eerder ten deel is gevallen met producten die wij importeren.  Wij houden je op de hoogte over de verdere ontwikkelingen. 

Via deze link kun je stemmen op alle producten die genomineerd zijn en maak je kans om een van je keuzes te winnen.